De Zeven Gouden Appels

Boek nu

Midsland Noord Terschelling

Prachtig gelegen vakantiehuis

06 13900122

zevengoudenappels@gmail.com


De Zeven Gouden Appels is geliefd bij onze vaste gasten vanwege de prettige sfeer. Het is geschikt voor vier personen en is geheel gelijkvloers. De inrichting is modern en gezellig. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.


Er zijn drie slaapkamers. De grootste heeft een tweepersoons boxspring met twee losse dekbedden. In de middelste kamer staat een eenpersoons boxspring met dekbed en in de voorkamer staat een stapelbed. Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel en kledingkast.


Het vakantiehuis heeft een badkamer met wastafel en douche (met thermostaatkraan). Er is een aparte wc. Verwarming gebeurt door middel van hetelucht zodat het snel comfortabel van temperatuur is.


In de woonkamer staan een bank, twee fijne stoelen en een eettafel met vier stoelen. Het vakantiehuis heeft gratis wifi. Er is een (smart)TV met DVD speler. In de kast staan boeken, spelletjes en een stereoset met aansluiting voor Iphone, Ipod en mp3 speler.


De luxe siematic keuken is voorzien van onder andere een oven/magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, nespressoapparaat en broodrooster. De wasmachine en droger staan in de aangebouwde wasruimte.                             

Bekijk foto's van de binnenkant.


Rondom ligt een gezellige ruime tuin met terras op het zuiden. Buiten zitten kan dan ook al bij het eerst straaltje zon. Op het terras staat een tafel met vier stoelen en een parasol. In de tuin staat een picknicktafel. Er is een laadpunt voor electrische fietsen.                                        

Bekijk foto's van de tuin