De Zeven Gouden Appels

Boek nu

Midsland Noord Terschelling

Prachtig gelegen vakantiehuis

06 13900122

zevengoudenappels@gmail.com


Direct gelegen aan natuurgebied de Landerummerheide

De ruime tuin grenst direct aan natuurgebied de Landerummerheide, slechts gescheiden door wat bomen. Hierdoor ligt het vakantiehuis lekker beschut en heerlijk rustig. Je achterburen zijn een fazantenfamilie, twee nieuwsgierige koolmezen en een roodborstje.

Het uitgestrekte heide en duingebied de Landerummerheide is een geliefd wandelgebied en loopt door tot aan het brede  Noordzeestrand bij Midsland aan zee. Het huisje heeft hierdoor alles voor liefhebbers van rust en ruimte. De Zeven Gouden Appels is goed bereikbaar via een rustig weggetje waar alleen bestemmingsverkeer komt. Hierdoor heb je veel privacy.


Perfecte uitvalsbasis

Door de ligging in het midden van het eiland liggen de Noordzee, het wad, verschillende dorpen, natuurgebieden, restaurants en kinderattracties onder handbereik. Dit maakt het ook tot de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, liefhebbers van cultuur en eten, kinderen en sportievelingen.

Op Google Maps kun je de ligging bekijken.


Winkels en restaurants op loopafstand

Op loopafstand liggen restaurants als Het Golfje en De Drie Grapen maar ook snackbar O`kees. Hier vind je ook een slijter, fietsverhuur, strandartikelen en kun je terecht voor vers brood en de krant.


Gezellige dorpen en prachtige fietstochten

Aan de zuidkant ligt het weidelandschap met boerderijen en op vijf minuten fietsen de dorpen Midsland, Formerum en Landerum. Dit landschap is begrensd door de waddendijk waarachter zich het waddenlandschap uitstrekt. Op iets grotere afstand liggen de natuurgebieden de Noordsvaarder, Koegelwieck en Boschplaat en de dorpen West, Hoorn en Oosterend.

In de dorpen Midsland en Formerum kun je terecht voor een veel groter aanbod winkels en supermarkten, restaurants enzovoorts.


Kijk hier voor foto's van de directe omgeving.